Нощувки в Русе – мястото Ви за релакс и бизнес около река Дунав

Един от големите градове, намиращ се в близост река Дунав, определено има какво да предложи на своите гости.

hotels

Освен за любителите пътешественици, опознаващи магията на България, града е бързо развишащ се бизнес център. Сред многообразието от места за нощувки ще видите и отлични хотелски комплекси в град Русе, чиято атмосфера предразполага към добро водене на работни срещи. В случай че визитата ви има за цел почивка, а защо не и добра комбинация между тях, то Русе определено е мястото ви . Открийте най-подходящото кътче за отсядане от подбрани нощувки в Русе, след което имате възможност да отидете към забележителностите, които ви предлагаме.

Историята оживява в музея

Хилядолетната история на града е възможно да се запознаете, като посетите Регионалния исторически музей. Плюс големия си фонд от около сто и четиресет хиляди експоната, помещавани в музея, сградата, в която е разположена, със сигурност ще ви спечели с формата си.

В Екомузей с аквариум Русе са представени различни животински варианти, между и макет на мамут в реалните му размери, заедно с невероятно непокътната част от конкретен вид праисторически мамут. С мястото си в близост или точно в центъра на курорта, достигането от Русенските хотели до тези музеи е лесен.

Потопете се в душата на Древен Рим

Останките от много известната римска крепост Сексагинта Приста определено са едно от тези места, които си заслужава да бъдат посетени в Русе. Тук все още се усеща духът на Средновековието. В комбинация с прекрасната гледка, от малкия връх към река Дунав, търсенето ви на подходящи нощувки в Русе, за да се порадвате на любимата си почивка, няма да е напразно.

Почувствайте душата на светата обител в скалите

Ако сте си харесали сред предложенията от хотели в Русе, вече можете да се отправите и към долината на река Русенски Лом. Макар и малко далече от града, в живописната долина ще откриете Ивановските скални църкви и Басарбовския манастир. Тези духовни места, сгушени в прохладните скали, ще ви накарат да се влюбите в този край.
След визитата на тези интересни паметници със сигурност ще се нуждаете и от време за отмора. Вашето място сред русенските хотели ви очаква, за да се насладите на дълбок сън, а защо не и да поработите между туристическата пауза. Представените хотели в Русе, разположени в центъра на града, предлагат прекрасни предпоставки за развитие на вашите бизнес дела.