Способни ли сте да изтълкувате съновиденията със съдействието на книга за тълкуване на сънища?

horoscope

Съновиденията за гадаене е нужно да бъдат разделяни. В случай, че съновидението ви е смутно, преминава като на лента от филм и вие не участвате в този „сценарий” – точно този сън е безсмислен. Съновидението, върху което е препоръчително да се фокусирате, е ред да остави отпечатък във вашето съзнание. Вероятно няма да си спомните пълния сценарий, а единствено и само избрани негови части. Действително и най-малката частица или детайл от съня е хубаво да направи своя диря в душата ви.

Съвет при тълкуване на сънищата: Най-вече сънят, който е изпълнен със страст и не ви дава мира, би могла да ви напътства. Пророческото съновидение притежава характерна прочуствена украска, която не може да се изрази с реплики.

Не прибързвайте да отваряте книгата за гадаене на сънища. Много бързо се гадаят случки, като те са украсени емоционално и имат контакт с действителни чувства на хората. Действителните и силни емоции са светлината по улицата на съществуването ни.

Осъществимо е от нас сънуваното да се превърне в неразделна част от действителния живот. Всяка нощ човек има сън, но в по-голямата част от случаите, малко след събуждане, не си спомня абсолютно нищо. Правилното анализиране на съня е изкуство. Наистина трябва да успеете от огромното количество сънувано да прецедите важното съдържание.

Изключително рядко в съновиденията ни присъстват цветове, миризми, вкусови усещания и звуци. Възникването им в съня на абсолютно всеки човек е от голям смисъл и в голяма част от случаите внася светлина за бъдещи събития.

Създайте дневник на съновиденията си. Хубаво подберете точно тези детайли, като са идеални за тълкуване. Потърсете в книгата за разгадаване на сънища ключов момент, отнасящ се до действителен предмет, обект на съновиденията си. И спокойно последвайте условията, актуални за всяка творческа дейност.

Потенциални примера от книгата за разгадаване на сънища: лес – безпокойство; възвишение – препятствие; мъгла – загадка; рояк птици – гости;…

Не приемайте съня буквално. Сънищата са лишени от здрав разум, последователност и логика. Логичността на изкуството драстично се отличава от логичността на истинския живот. Безсъмнено това, което сънуваме, е играене на нашето собствено подсъзнание. Нашето собствено подсъзнание е лишено от реална логика и смисъл.