Как точно да инсталирам надуваем плувен басейн в градината?

inflatable poolБезспорно един от рентабилните и най-забавни начини да изкарате горещ летен следобед е да релаксирате или пък да се забавлявате в надуваем плувен басейн в двора ни. Възрастни и дечица може да се радват на хубави моменти и водни забавления.

Частен плувен басейн в двора в днешно време не е абсурдна или тежка придобивка, както беше преди време. Днес в почти всеки двор с достатъчно количество площ може спокойно да се изгради надуваем плувен басейн.

С просто подготвяне, няколко важни аксесоара и няколко идеи за приятни занимания, сглобяемият басейн за плуване може спокойно да се превърне в едно наистина неповторимо събитие за цялото семейство. Тези хора, където искат да се радват оптимално от басейните за надуване може да научат елементарна методика за построяване, като биха следвали всеки път:
Изберете местоположението на надуваемия басейн за плуване

За да монтирате вашия басейн, намерете чиста и много далечно пространство от дървета или растителност.

Подготвяне на повърхността
Надуваемият басейн е желателно да е сложен върху изравнена повърхност, с възможност запазване качеството и да притежава равномерна дълбочина . Може да се наложи да изравните почвата, да отстраните камъните и т.н. правилен избор е да поставите слой пясък, за да надуете надуваем басейн.

Инсталирайте структурата на надуваемия басейн, над подовото покритие
Подредете надуваемия басейн над брезент. Изберете си правилното място и разгънете малко преди издуване.

Напомпайте стените на басейна
Надуйте стените на басейна с надуваема помпа.

Напълване на надуваемия басейн
Ползвайте маркуча в градината и включете чешмата: изчакайте докато се напълни, като това е възможно да отнеме няколко часа.

Добра идея е да изпълните плувния басейн на рано сутрин.
С този метод слънчевите лъчи от слънцето трябва да затоплят водата до температура, като е типична за късния следобед. Ако случайно напълнената вода все още е неприятно студена, добавете в нея няколко кофи гореща вода за бързо повишаване на топлината.

Инсталиране на аксесоари
Ако случайно в комплекта за басейн има филтър, можете да монтирате успоредно запълването на басейна и инфузията. В следствие на тази стъпка да се добави абсолютно всички допълнителни елементи към надуваемия басейн: стълбичката за достъпност, шезлонзи и чадъри около него и др.

Като басейнът за плуване е инсталиран, остава единствено да поставите бански и да се отдадете на удоволствието от гмуркането в собствения ви дом!

Сайтът: надуваеми фотьойли