Кажи ми какви точно обувки има мъжа ти, за да ти кажа какъв точно е по характер

sportswearНаясно ли сте, че една обувка не е само израз на показност и стил. Обувката е възможно доста да каже за стопанина си. Според доста психолози даже формата на носената обувка възможно е да ни информира значително повече за стопанина, в сравнение със самите думи изречени на първа среща.

Освен по качеството на материали и марката обувки, да научите за социалното състояние и статуса на кавалера насреща, бихте могли да разберете и от марката.

Маратонки за мъже – тези са обувките на абсолютно всеки себе уважаващ се мъж.

И точно тук реално не говорим за мъжа, като си позволява да нахлузи маратонки, за да замине на работа в офиса, а за онзи който всяка сутрин преди работа се грижи за тонуса и здравето си.

Спортен кец – разбира се това е класическата спортно насочена обувка, която освен комфортна е страшно харесвана от повечето. Такава обувка е възможно да има абсолютно всеки господин, поне за ползване през извънработно време.

Изтънчени кожени обувки – това са обувките на деловия мачо или бизнесменът. В случай, че Вашият човек има такива обувки или пък още по-високо вдига летвата с качествени модели от кожа на крокодил, то значи насреща имате представител на силния пол, който е наистина строг.

Обувки за туризъм – това е обувката на съвременния авантюристичен тип мъж. Ако наистина познавате мъже, като в 70% от живота си носят точно такива обувки за туризъм, то в такъв случай сте хлътнали и по любител на природата и може би дори еко защитник.

Мокасини – представителите на силния пол, държащи на класика и удобството, избират именно тези обувки. Точно такива господа обичат срещи с приятели, социалния живот и даже са сърцето на компанията.

За да разберете още: http://sportnibg.net/top/index.php?route=product/category&path=20_26